Upzone Äventyrspark

Ge dig ut i Gekåsbyns höghöjdsbana Upzone och häng med på ett äventyr bland trädtopparna. I parken kan du kasta dig ut i linbanor, balansera på grenar, klättra över nät och svinga dig i lianer.

Höghöjdsbanan i Ullared

Upzone ligger vacker belägen intill slalombacken i Gekås Camping- och stugby, Gekåsbyn. I skydd av träden hittar du en hel liten värld av linor, repstegar och hängbroar. Utmana kompisar, familjen eller kollegor och få en upplevelse utöver det vanliga. Upzone har aktiviteter för barn från 8 år och uppåt.

Olika svårighetsgrader

Äventyrsparken består av fyra olika banor som skiljer sig åt i höjd och svårighetsgrad. Banorna Wildzone (5 m), Fitnesszone (8 m) och Adventurezone (13m) har åldersgräns 8 år. Riskzone (18m) är från 11 år.
Barn mellan 8 och 10 år måste alltid ha minst en aktivt klättrande vuxen per 2 barn med sig, eller en Upzone-instruktör per max 3 barn.

Konferens eller kickoff

Äventyrsparken är en perfekt aktivitet för konferensen. Vi hjälper gärna till att ordna lagtävlingar eller teambuilding- övningar där samarbetsförmågan och uppfinningsrikedomen sätts på prov. Du kan boka klättringen i samband med din konferensbokning i Gekåsbyn.
Läs mer om våra konferensmöjligheter.