breadcrumb
Göra

Göra

Gekås Ullared bjuder på ett härligt utbud av aktiviteter. Shopping i all ära, alla i gänget har inte samma uthållighet. Njut av den storslagna naturen och passa på att ta del av allt som erbjuds, gammal som ung. Aktiviteterna följer årstiderna, alltid händer det något, dans och musikevenemang och kul händelser i varuhuset. Den äventyrslystne kan kasta sig ut i höghöjdsbanan Upzone m.m.

Ge dig ut i Gekåsbyns hisnande höghöjdsbana Upzone. Ett äventyr för hela familjen. Häng med på ett äventyr bland trädtopparna!

Gekås lekland, upplev leklandet på plan4

Spring i benen?! I vårt stora gröna djungelrum är det fritt fram att klättra, gå balansgång, cykla, hoppa och åka rutschbana.

Fotostudion på Gekås

Här kan du ta roliga, tokiga och riktigt snygga bilder. Passa på att ta bilden till körkortet. Fina bilder att visa digitalt eller rama in och sätta upp på väggen.

Passa på att fixa till frisyren vid ditt shoppingbesök hos oss. Här kan du även ta hål i öronen. Välkommen upp på Plan 3, här hittar du frisörsalongen Hår & Häpna.

På campingen finns en fin äventyrsgolfbana med flera härligt kluriga hinder. Kul aktivitet och en rolig utmaning för såväl liten som stor.

Varva ner efter din shoppingdag med ett varmt och skönt utomhusbad. I Gekåsbyns spa-område kan du både bada, basta och grilla.