Frukt- och svamptork

Hem-El

Vid den här årstiden är skogen och naturen full av svamp, bär och frukt. Passa därför på att ge dig ut och plocka för att sedan fylla skafferiet med dessa torkade godsaker så du klarar dig hela vintern! Att torka svamp och frukt kan kräva en hel del tid och utrymme, men inte med en frukt-och svamptork. Ställ bara in rätt temperatur med ett enkelt knapptryck så sköter sig torkningen av sig själv.

Kommentarer (4)

 1. Tonje Hofsrud says:

  Hei! Hva koster denne ?

  Den 13 september, 2019 kl. 19:30 | Svara
  • Emma says:

   279kr har jag för mig.

   Den 15 september, 2019 kl. 10:10 | Svara
 2. Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG says:

  Åhhh en sådan skulle jag behöva nu i skördetider!
  Jag har gjort lite inlägg på min blogg om mina senaste köp på Gekås i Ullared om ni är intresserade så sök på prettyhomeblog + Gekås i Ullared.
  https://www.prettyhomeblog.se
  //Berith

  Den 13 september, 2019 kl. 19:37 | Svara
  • Boris says:

   Du är alltid på Gekås.

   Den 13 september, 2019 kl. 20:31 | Svara

Lämna ett svar