Frukostflingor för alla smaker

Livsmedel

Starta dagen med nyttiga fibrer eller unna dig en tallrik smarriga chokladflingor till mellanmål. På vår livsmedelsavdelning finns flingor för alla smaker. Passa på att fylla upp skafferiet när du ändå är i varuhuset!

Kommentarer (2)

  1. Erika says:

    Jag tycker att det ofta kommer upp bilder på sånt som godis, dricka och nu då- frukostflingor….😔 jag kan bara tala för mig själv, men jag går inte in på er hemsida fär att kolla på vad ni har för frukost eller fika produkter… jag går in och kollar för att se vad ni har för ex. kläder,lampor eller säsongsprylar 😊 det kommer ju bara en ”produkt” eller vad man ska kalla det per dag, man blir liiite besviken när det är på just flingor 😆

    Den 11 juli, 2024 kl. 15:27 | Svara
  2. Anna says:

    Nån som vet pris på Kit Kat och nestle

    Den 12 juli, 2024 kl. 09:54 | Svara

Lämna ett svar