Presentkort – Bussubventionering 2020

Vi har beslutat att erbjuda presentkort till alla bussresenärer i resor till Gekås Ullared under 20 januari-29 februari. Ordinarie subventionering om 100 kr kvarstår. Totalt blir alltså subventioneringen 200 kr per passagerare istället för ordinarie 100 kr.
Presentkorten beställs enbart via formuläret nedan.

Från och med 20 januari erbjuder Gekås utöver ordinarie subventionering, om 100 kr som faktureras oss, även presentkort med med ett värde av 100 kronor till resenärerna.

Läs mer om ordinarie subventionering här

Presentkorten är enbart riktat till resenärer/kunder som åker med bussresa som körs till Gekås Ullared. Presentkorten har ett unikt utseende och laddas ner och skrivs ut av er inför resan.

Passagerarlistor skall lämnas in i Kundtjänst vid ankomst precis som tidigare. Beställning av presentkort räknas inte som föranmälan utan görs till buss@gekas.se

Vi behöver er beställning senast 4 dagar innan resan. Sent anmälda passagerare kan hämta presentkort i Kundtjänst mot uppvisande av voucher som hämtas och skrivs ut på samma ställe som presentkort.

Presentkort bussubventionering

Här beställer du presentkort till dina resenärer på resor till Ullared under januari och februari. Presentkorten får du som pdf- filer som du laddar ner och skriver ut själv innan resan. Passagerarlista lämnas in vid ankomst i Kundtjänst.
  • Inloggningsuppgifter och länk för att ladda ner presentkort mailas till uppgiven adress.
  • Ange telefonnummer till kontaktperson eller administratör.
  • ResdatumChaufförens namnAntal passagerare 
    För att beställa presentkort till dina passagerare fyll i uppgifter för kommande resor i januari och februari. Värdet är 100 kronor/presentkort. Passagerarlista lämnas in i Kundtjänst vid ankomst.