breadcrumb
ShoppingkortetOm kortet

Om kortet

shoppingkorten-paa-rad-1000px

Shoppa smart med Shoppingkortet
Shoppingkortet är ett fyndsmart Mastercard som vi på Gekås Ullared erbjuder dig i samarbete med Ecster. Kortet använder du istället för kontanter. Du kan både vardagshandla, storshoppa eller unna dig det lilla extra med hjälp av kortet. Samtidigt samlar du poäng och får förmånliga erbjudanden.

Tänk på att du inte behöver använda Shoppingkortet som ett kreditkort. Det går lika bra att använda kortet för att spara pengar inför kommande inköp. Många lägger undan lite varje månad och har då budgeten klar när det är dags för shoppingresan.

Bästa kortet på resan
Med Shoppingkortet kan du inte bara shoppa smart i Ullared, utan i hela världen. Shoppingkortet är kopplat till Mastercard vilket innebär att det går att använda på ca.34 miljoner inköpsställen jorden runt! Dessutom: betalar du minst 50 procent av din resa med Shoppingkortet ingår både en kompletterande reseförsäkring och avbeställningsskydd. Självklart får du bonus på allt du handlar både i Sverige och utomlands.

Bonus på allt du handlar
Med Shoppingkortet får du poäng på allt du betalar med kortet, överallt. En krona ger en poäng och när du samlat ihop 10 000 poäng får du en bonuscheck på 100 kr hemskickad i brevlådan som du kan använda på Gekås Ullared. Du kan samla bonus på inköp upp till 100 000 kronor per kalenderår.

88 000 kunder kan inte ha fel!
Idag är det över 88 000 av våra kunder som har Shoppingkortet. Detta är en siffra vi är stolta över, den visar att vi har ett av de förmånligaste korten på marknaden.

Många fördelar med Shoppingkortet
Shoppingkortet är ett mycket förmånligt kort med flera fördelar:

  • Samla bonus på allt du handlar.
  • Kortet gäller överallt i hela världen, där man kan betala med Mastercard.
  • Möjligheten att sätta in pengar på kortet. Du behöver alltså inte nyttja krediten.
  • Sparfunktion med ränta på insatt belopp från första kronan upp till 50 000 kronor.
  • Alltid upp till 60 dagars räntefri betalning .
  • Delbetalning av dina inköp.
  • En kompletterande reseförsäkring med avbeställningsskydd när du betalar minst 50 procent av resan med ditt kort.
  • Förmånliga erbjudanden och tävlingar från Gekås Ullared.
  • Betala med mobilen – registrera Shoppingkortet i Samsung Pay, läs mer här.