Cykelhjälmar för stora och små

Sport och Fritid

Sommaren är på ingång och det är många som börjar cykla! Ett tips från vår Hobby- och fritidsavdelning är att tänka på säkerheten och införskaffa en bra hjälm. Här ser du ett axplock från de snygga hjälmarna som finns i varuhuset nu.

Kommentarer (10)

 1. Malihe says:

  Kan ni inte lägga upp vad det finns för resväskor? Barn och vuxna?

  Den 25 maj, 2019 kl. 11:50 | Svara
 2. En Vän says:

  ETT LITET MEDDELANDE FÖR ATT BELYSA MOBBNING OCH STÖTTA DE UTSATTA:

  Våren 2011 sade en 61-årig kvinna upp sig från sitt jobb på Prevent i Stockholm där hon arbetat i hela sitt liv för att Jessica Falkenberg (fd Jessica Nilsson Frisk, född 1981-04-05) som ändå bara arbetade där i några år, tillsammans med sina kollegor hade hjälpt en utomstående, dömd kriminell sprutnarkoman att förtala och mobba kvinnans jämnårige och förståndshandikappade son där på en oerhörd nivå bakom ryggen på henne under flera års tid. Bägge hade varit jättesnälla mot henne själva. Sonen hade precis önskat henne God Jul när allt uppdagades. När detta framkom, ljög Jessica även och påstod sig ha blivit hotad av sonen. Den nya VD:n sen endast två år, Maria Schönefeld, och även Jessicas egen chef Mats Quist, hjälpte gruppen sprida förtalet ytterligare när det hela slutligen framkom. De ljög sen ända till slutet när facket kom in för att hjälpa kvinnan. VD:n försökte t.o.m. lägga hela skulden på sonen för att ingen skulle få veta sanningen om mobbningen.

  Den äldre kvinnan mådde så fruktansvärt av detta att hon först blev sjukskriven och sen sade upp sig. Hon hade då arbetat där i 41 års tid – ända sen hon var 19 år gammal, varit anställd längst av alla och hade bara fyra år kvar tills pensionen.
  Sonen hade blivit mobbad hela sitt liv och mådde redan väldigt dåligt, det visste alla. Moderns jobb var det enda och sista ställe där han inte hade upplevt att folk var elaka mot honom och alltid hade känt sig trygg. Han hade hälsat på där ända sen han var liten.

  Jessica själv stod helt utanför hela tiden. Var inte ens med på ett möte. Hon bad inte ens om ursäkt när kvinnan berättade hur fruktansvärt hon mått av hennes förtal och att det var det absolut värsta hon varit med om i sitt liv och den värsta mobbning sonen utsatts för.

  Den då 50-årige narkomanen, som tidigare arbetat där som vaktmästare och som andra anställda visste brukade droger även på arbetstid, vägrade den nya VD:n veta något om med motiveringen att hon varken träffat honom eller ens visste vem han var. Han fortsatte därför besöka jobbet drogpåverkad även långt efter att kvinnan sagt upp sig och var lika välkommen fortfarande. Han är dömd och finns med i Lexbase.se. Prevent jobbar just för att skapa en bättre arbetsmiljö, få ned olycksfall och motverka mobbning. Nu drivs det av en ledning som hjälper utomstående kriminella narkomaner att förtala de anställdas barn.

  Uppmanar alla som tar avstånd från mobbning och maktmissbruk mot de redan svaga och utsatta, att ta avstånd från http://www.prevent.se och dess ledning!

  Den 25 maj, 2019 kl. 12:22 | Svara
  • Rätt ska vara rätt says:

   Oops! Nu blev det nog lite tokigt ur flera perspektiv. Att förtala en person som förtalat är straffbart. Att göra orätt mot någon som orätt gjort är lika fel.

   Den 27 maj, 2019 kl. 21:58 | Svara
 3. Sofia says:

  Hej!

  Har ni skötväskor på gekås?

  /sofia

  Den 25 maj, 2019 kl. 19:13 | Svara
  • Anonym says:

   Ja de har de 🙂

   Den 25 maj, 2019 kl. 21:44 | Svara
 4. Marie says:

  Vad kostar skate hjälmarna?

  Den 25 maj, 2019 kl. 22:16 | Svara
 5. Frida says:

  Kan ni lägga upp på bloggen vad ni har för binki i varuhuset❤️

  Den 25 maj, 2019 kl. 23:39 | Svara
 6. Anonym says:

  Är cykelhjälmar a med MIPS?

  Den 26 maj, 2019 kl. 09:25 | Svara
 7. Annika says:

  Har ni cykelbyxor?

  Den 26 maj, 2019 kl. 13:03 | Svara
 8. alma says:

  har ni mopedhjälmar??

  Den 4 september, 2019 kl. 19:03 | Svara

Kommentera