Glasögonfabriken

Glasögonfabrikens tillverkning sker på plats i Ullared. Konceptet med att leverera glasögon på bara några timmar, till samma höga och jämna kvalité som en traditionell optiker, är helt unikt i Sverige. Glasögonfabriken ligger sedan våren 2017 i Gallerian, precis i anslutning till Gekås utgång och butiksytan är på hela 750 m². Detta gör Glasögonfabriken till Sveriges största enskilda optikbutik. Sortimentet består av 5 000 bågar och kompletteras med ett stort utbud av linser och tillbehör.

Läs mer

Guld & Silver

Hos Guld & Silver i Gallerian utanför varuhuset hittar du guld- och silversmycken, dop- och presentartiklar, äkta silverbestick och vackra smyckeskrin samt glas och kristall från svenska glasbruk. Allt till låga priser, precis som det skall vara i Ullared. Guld & Silver ägs av Gekås och grundades 1986 av Nisse Nilsson och Göran Karlsson. Telefon 0346-305 30.

Läs mer

Blomstergruvan

Blomstergruvan ägs av Gekås och ligger i Gallerian utanför varuhuset. Här kan du hitta blommor för alla tillfällen så som krukväxter och snittblommor och få hjälp med brudbuketter, begravningsbuketter och blommor till alla typer av arrangemang. Telefon 0346-300 27.

Läs mer