breadcrumb
KonferensKonferensaktiviteter

Konferensaktiviteter

Ullared är Sveriges mest populära besöksmål och huvudattraktionen är givetvis shopping i det stora gula varuhuset. Men vill ni komplettera konferensen med lite aktiviteter och team building har vi flera spännande och roliga alternativ att välja mellan.

Upzone Ullared

Mitt i Gekåsbyn, vackert belägen i en skogsdunge, väntar ett hisnande äventyr i Upzone Äventyrspark. Här får kollegorna chans att ta ett kliv utanför komfortzonen och öva på samarbetsförmågan högt uppe bland trädtopparna. Upzone består av 4 olika banor med olika höjd och svårighetsgrad. Banan avslutas med Riskzone som är en platå på 18 meter höjd där klättraren hoppar ner och får ett fritt fall på ett par meter innan linorna fångar upp. Förutom ca 2 timmars klättring ingår säkerhetsgenomgång med instruktör, försäkring och utrustning.

upzone

Bastuflotten
En kväll på Bastuflotten är ett perfekt sätt att avrunda konferensdagen. Flotten ligger i Musasjö, ett stenkast från varuhuset och i den vedeldade bastun kan ni koppla av med lite plockmat och något gott att dricka. Takterassen är perfekt för mingel med kollegorna och för att njuta av utsikten och solnedgången. Vill ni sedan addera lite friluftsliv till konferensen kan vi rekommendera grillning vid någon av grillplatserna längs sjöslingan. Avkopplande, mysigt och ett perfekt tillfälle att koppla av tillsammans.

bastuflotten

Föreläsning
Vem grundade Gekås och hur ofta får vi egentligen varuleveranser? Boka ett studiebesök och lära er allt om vårt spännande företag. Presentationen hålls av medarbetare ur Gekås kunniga personal som alla jobbar i verksamheten. Vi tar bland annat upp ämnen som historik, försäljningsutveckling, logistik och berättar om intressanta siffror och rekord. Studiebesöken är gratis och i samband med dessa bjuder vi på lättare fika. Vill ni komplettera med lunch eller matigare fika går det självklart att ordna.

forela%cc%88sning

Läs mer om vilka aktiviteter vi erbjuder >>

Är du intresserad av någon annan typ av aktivitet eller upplevelse på konferensen? Vi hjälper gärna till att skräddarsy något som passar er grupp. Läs mer om hur vi jobbar med kreativa konferenser >>