Events

Event

Vi kan anordna event för grupper upp till 300 personer med middag, underhållning, aktiviteter, mässor och seminarier. Berätta för oss om era önskemål så gör vi vårt allra bästa för att uppfylla dem! Nedan följer exempel på event som vi har genomfört.

Kick-off

I augusti 2015 arrangerades en kick-off för Väla centrum med föreläsning, teambildande aktivitet, quiz i partytält och stor galamiddag i Mässhallen för 130 personer.

Skicka bokningsförfrågan

Seminarium & Utställning

I oktober 2016 var vi med och anordnade en elbilsdag i vår mässhall för Region Halland och Länsstyrelsen i Hallands räkning. I Mässhallen anordnades mässa, utställning av elfordon, provkörning av segway, seminarium och provkörning av elbilar.

Skicka bokningsförfrågan

Föreningshelg

Två år i rad, 2016 och 2017, arrangerade vi en familjehelg i Gekåsbyn för Barncancerföreningen Södra med drygt 150 deltagare. Här fick cancerdrabbade familjer chans att träffas och umgås under lättsamma former.

Alla familjer övernattade i stugbyn och det fanns flera aktiviteter såsom höghöjdsbana, bada i badtunnor, fiske med guide, hoppborg och ansiktsmålning. Och shopping förstås! Middagen serverades i ett stort tält med underhållning för barn och vuxna.

Skicka bokningsförfrågan