Aktiviteter

Krydda konferensen med en aktivitet

Shopping, bastubad, vinprovning eller 5-kamp? Upplev allt som Ullared har att erbjuda och krydda konferensen med det lilla extra.

Shopping

Passa på att gå en runda tillsammans på Skandinaviens största varuhus eller ha en shoppingaktivitet som grupptävling.

Vad vore en konferens i Ullared utan ett besök på Gekås?

Förgyll konferensen med en shoppingtur på Gekås – Skandinaviens största varuhus. Ge deltagarna tid för egen shopping före, efter eller under konferensen. Eller varför inte involvera hela gruppen i en av våra shoppingaktiviteter för konferenser: Vem där eller Kom ihåg. Ett annorlunda och roligt sätt att upptäcka varuhuset och stärka lagandan i gruppen.

Skicka bokningsförfrågan

Mat & Dryck

Gör middagen eller lunchen till något extra roligt. Ta hjälp av en kock och laga mat utomhus tillsammans eller låt kocken komma till er. Testa dryckesprovning eller åk iväg och testa det amerikanska rock´n´roll köket.

Matlagning med egen kock

Låt kocken komma till er!

I vår nybyggda lokal Storstugan konfererar ni ostört under dagen och till kvällen får ni professionell hjälp med middagen utav en kock i det fullt utrustade köket.

Tillsammans lagar ni en 2- eller 3-rätters middag som ni sedan avnjuter medan kocken tar disken.

Skicka bokningsförfrågan

Matlagning utomhus

Bortom gula kassar och kassaköer – i Ullared är skogen och naturen ständigt närvarande. Ta konferensen ett steg längre och inta lunchen utomhus. Tillsammans med en kock lagar ni tillsammans mat över öppen eld. Kaffe på termos ingår givetvis!

Skicka bokningsförfrågan

Dryckesprovning

I samarbete med Harrys i Ullared kan vi erbjuda ett antal olika dryckesprovningar:

  • Rom
  • Whisky
  • Öl
  • Vin
  • Bubbel
  • Avec
Skicka bokningsförfrågan

Mandy’s diner

I samarbete med Mandys Diner i Älvsered förflyttas ni inte bara 2 mil bort – utan 50 år tillbaka i tiden!

Influerat av det amerikanska köket och rock´n´roll får ni en konferensmiddag utöver det vanliga.

Skicka bokningsförfrågan

Aktiva äventyr

I Ullared finns en fantastisk natur och många härliga aktiviteter att välja mellan. Öva samarbetsförmågan högt uppe bland trädtopparna, fiska, besök bokskogen eller kör 5-kamp. Ta er ut och kombinera konferensen med aktiva äventyr!

Upzone

Vår granne Upzone erbjuder spänning på hög nivå, bokstavligt talat! Den högsta banan är upp till 18 meter över marken. Klättra bland trädtopparna och kasta dig ut i linbanorna. Teambuildning, teamtävling eller fri klättring.

Läs mer på Upzones hemsida

www.upzone.se

Skicka bokningsförfrågan

Minigolf

Mitt i Gekåsbyn ligger vår fina äventyrsminigolf. Kul aktivitet som passar alla – i lag eller individuellt.

Skicka bokningsförfrågan

Golf

Spelar ni golf? Självklart bokar vi in en härlig stund på golfbanan åt er. I samarbete med Ullared Flädje golfklubb, beläget ca 2 mil från Ullared, erbjuds våra gäster förmånliga green-fee priser och en varierande bana med fantastiska vyer.

Skicka bokningsförfrågan

5-kamp

Klassisk femkamp på oklassiskt vis! I samarbete med företaget Yerba Mate erbjuder vi två olika former av 5-kamp: mys och fys. Perfekt aktivitet för att stärka lagandan i gruppen!

Skicka bokningsförfrågan

Fiske

Precis utanför fönstret i konferenslokalen rinner Ätran – Sveriges förnämsta vildlaxälv. Med hjälp av en erfaren fiskeguide får ni ta del av den härliga halländska naturen.

Och det bästa? Ni får massor med frisk luft på köpet!

Skicka bokningsförfrågan

Bokskogen

Ett stenkast från Ullared ligger Åkulla Bokskogar – oändliga möjligheter till friluftsliv. På våren, sommaren och hösten lockar vackra leder och motionsslingor. På vintern går det att åka längdskidor (i samarbete med Åkulla Skidallians), totalt 3,1 km av snötäckta spår.

Perfekt tillfälle att vässa Vasaloppsformen!

Skicka bokningsförfrågan

Slalombacken

Mitt i Gekåsbyn tronar en slalombacke vintertid. Avrunda konferensen med en annorlunda aktivitet som få förväntat sig hitta i Ullared.

Skicka bokningsförfrågan

Bad/bastu

Avrunda dagen och koppla av tillsammans. Vid sjön ligger en bastuflotte med en takterrass som är perfekt för mingel och för att njuta av utsikten och solnedgången. I Gekåsbyn finns vedeldade badtunnor med bastu.

Bastuflotte

Avsluta konferensen med ett avkopplande bastubad och se solen gå nedan bortom trädtopparna.

Skicka bokningsförfrågan

Badtunna & Bastu

Slappna av efter en intensiv dag i våra vedeldade badtunnor med bastu och låt dagens intryck smälta.

Skicka bokningsförfrågan

Föreläsning / Underhållning

Umgås tillsammans och få hjälp att hitta rätt underhållning eller föreläsning för er.

Föreläsning

Vem grundade Gekås och hur många kunder får plats i varuhuset samtidigt? Vad är försäljningsrekordet på en dag och hur många kundvagnar finns det? Allt det och mycket mer får man reda på i en föreläsning om Gekås. Har ni önskemål på inriktning; kundbemötande, säkerhet eller logisk/lager? Tala med oss så skräddarsyr vi en föreläsning som passar just er och ert företag.

Vill ni inspireras av en extern föreläsare? Kontakta oss så hjälper vi er hitta rätt och boka föreläsare.

Skicka bokningsförfrågan

Underhållning

Ett musikquiz efter maten eller en pianist till eftermiddagsfikan? Vi ser till att er konferens får pricken över i:et. Kontakta oss för förslag eller kom med idéer så ska vi nog se till att den här konferensen blir något alldeles extra!

Skicka bokningsförfrågan