Kickoff med Ullared Krogshow

Håll i hatten – nu blir det krogshow i Ullared! Häng med på en rafflande resa genom Gekås historia till tonerna av svensk musik. Passa på att bjuda in dina medarbetare till en kickoff med kreativa möten, krogshow, övernattning och shopping.

Ullared Krogshow är en unik mat- och showupplevelse. Till tonerna av svenska hits får du följa med på en resa genom Gekås historia, från Görans Karlssons nyöppnade källarbutik på 60-talet till dagens fartfyllda shoppingfenomen. Vår fantastiska ensemble på åtta personer guidar publiken med humor, musik och en lagom portion galenskap. Till showen serveras en välkomponerad trerättersmeny från Harrys Ullared.

Specialpris för konferensgäster

Vid bokning av konferens betalar ni endast 995 kr per person i del av dubbelrum på Hotellet. Då ingår showbiljetter, trerätters middag, frukost och hotellövernattning. Det går även att boka en festlig kickoff-kväll utan boende, då blir blir priset 695 kr per person inkluderat showbiljetter och trerätters middag.

Priset för boendepaketet gäller vid bokning av minst sex rum. Vi ger fri avbokning fram till den 30 november 2018, därefter går endast boendet att avboka.

När och var?

Ullared Krogshow har premiär 26 januari och arrangeras i nyrenoverade Eventhallen i Ullared. Insläpp och förmingel börjar kl. 18.30 och showen drar igång 19.30. Fredagar och lördagar 26 jan – 23 feb.

Spelschema

Bokningsformulär