Hotell Ulla

Hotell Ulla har vinteruppehåll från 27 november och öppnar igen våren 2023.
Välkommen att boka något av våra andra boendealternativ.

Välkommen till Hotell Ulla, ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Hotell Ulla är obemannat och du checkar in snabbt och smidigt direkt i din mobiltelefon, garanterat fritt från kö!

Välkommen att boka ditt boende!

Prisvärt boende

För dig som besöker Ullared och planerar att övernatta för att hinna med mer shopping och upplevelser är Hotell Ulla alltså ytterligare ett prisvärt och bekvämt alternativ. Boendet ligger endast ett par kilometer från varuhuset och har bra standard med möjlighet att göra tillval beroende på budget. Husdjur är tillåtna i alla rum, men inte i gemensamma utrymmen.

Välj mellan hotellstandard eller vandrarhem

Här finns 200 bäddar i totalt 57 rum. Du kan själv välja prisklass på din övernattning eftersom det finns två delar, en hotelldel med 24 rum och en vandrarhemsdel med 33 rum. Hotellstandard innebär ett rum med upp till tre bäddar och med toalett och dusch i rummet. Vandrarhems-standard innebär upp till fyra bäddar i rummet och tillgång till toalett och dusch i gemensamma utrymmen.

Den som bott på Hotell Ulla tidigare kommer att känna igen sig; den populära frukostbuffén ingår till exempel i priset för alla som övernattar. Lakan och städning ingår om man väljer hotellstandarden. Parkering är gratis för alla.

Hotellrum

Rum med plats till upptill 3 personer med 2 enkelsängar och en dagbädd. Rummen har egen dusch och toalett på rummet. Slutstäd och sänglinne ingår. Frukostbuffé ingår för alla som övernattar. Wifi finns tillgängligt på rummen och i gemensamma utrymmen.

Pris från 895 kr per natt

Vandrarhem

Rum med plats till upptill 4 personer, med 2 enkelsängar och en våningssäng. Rummen har gemensam dusch och toalett i korridoren. Ta med eget sänglinne. Frukostbuffé ingår för alla som övernattar. Wifi finns tillgängligt på rummen och i gemensamma utrymmen.
Ni tömmer soporna vid avresa, resten fixar vi.

Pris från 775 kr per natt

Öppettider frukost

Frukostbuffén serveras i restaurangen under följande tider.
Söndag – fredag 07.00 -10.00
Lördag 06.00-10.00.

Slipp undan långa köer vid incheckning – checka in med mobilen

Ladda ner appen ”AeroGuest” och checka in i mobilen vid ankomst till Hotell Ulla. Genom appen får du tillgång till din digitala rumsnyckel som du kan dela med dig av till övriga boenden i ditt rum. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö!
Du kan även betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med ”AeroGuest”. Appen laddas ner i App Store eller Google Play.

Läs mer om Digital incheckning

Boka boende

Ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Välkommen med din bokning!

Boka