Välkommen till Hotell Ulla, ett prisvärt övernattningsalternativ för dig som själv vill välja standard. Här checkar du in snabbt och smidigt direkt i din mobiltelefon, garanterat fritt från kö! Boka ditt boende online redan idag!

Hotell Ulla är stängt under vintern och öppnar igen till våren.
Välkommen att boka något av våra andra boendealternativ.

 

Prisvärt boende

För dig som besöker Ullared och planerar att övernatta för att hinna med mer shopping och upplevelser är Hotell Ulla ett av våra mest prisvärda alternativ. Boendet ligger endast ett par kilometer från varuhuset och har bra standard med möjlighet att göra tillval beroende på budget. Husdjur är tillåtna i alla rum, men inte i gemensamma utrymmen.

Du använder din digitala nyckel för att få tillträde till ditt rum samt för att låsa upp entrédörren. Behöver du hjälp är Hotell Ulla bemannat mellan kl. 15-20, övrig tid når du oss på telefon 0346-375 00.

Välj mellan hotellstandard eller vandrarhem

Här finns 200 bäddar i totalt 57 rum. Du kan själv välja prisklass på din övernattning eftersom det finns två delar, en hotelldel med 24 rum och en vandrarhemsdel med 33 rum. Hotellstandard innebär ett rum med upp till tre bäddar och med toalett och dusch i rummet. Vandrarhems-standard innebär upp till fyra bäddar i rummet och tillgång till toalett och dusch i gemensamma utrymmen.

Frukostbuffé ingår i priset för alla som övernattar. Lakan och städning ingår om man väljer hotellstandard. Parkering är gratis för alla.

Anpassning & tillgänglighet

Rummen på Hotell Ulla är fördelade på två våningar. Tillgång till den andra våningen endast är möjlig via trappor, då det inte finns någon hiss. Vid behov av handikappsanpassat boende, vänligen kontakta vår bokningsavdelning. Tveka inte att kontakta vår bokningsavdelning på 0346-375 00 om du har några frågor.

Hotellrum

Rum med plats upp till 3 personer med 2 enkelsängar och en dagbädd. Rummen har egen dusch och toalett på rummet. Slutstäd och sänglinne ingår. Frukostbuffé ingår för alla som övernattar. Wifi finns tillgängligt på rummen och i gemensamma utrymmen.

Pris från 332 kr per natt inkl. frukost
Prisexempel gäller 3 personer i delat hotellrum. Priserna kan variera beroende på säsong.

Vandrarhem

Rum med plats upp till 4 personer, med 2 enkelsängar och en våningssäng. Rummen har gemensam dusch och toalett i korridoren. Ta med eget sänglinne. Frukostbuffé ingår för alla som övernattar. Wifi finns tillgängligt på rummen och i gemensamma utrymmen.
Ni tömmer soporna vid avresa, resten fixar vi.

Pris från 274 kr per natt inkl. frukost
Prisexempel gäller 4 personer i delat vandrarhemsrum. Priserna kan variera beroende på säsong.

Öppettider frukost

Frukostbuffén serveras i restaurangen under följande tider.
Söndag – fredag 07.00 -10.00
Lördag 06.00-10.00.

Slipp undan långa köer vid incheckning – checka in med mobilen

Ladda ner appen ”AeroGuest” och checka in i mobilen vid ankomst till Hotell Ulla. Genom appen får du tillgång till din digitala rumsnyckel som du kan dela med dig av till övriga boenden i ditt rum. Enkelt, smidigt och garanterat fritt från kö!
Du kan även betala ditt boende direkt i mobilen när du checkar in med ”AeroGuest”. Appen laddas ner i App Store eller Google Play.

Läs mer om Digital incheckning

Boka Hotell Ulla