breadcrumb
BoendetyperStugby
  • Stugby i Ullared, stugtyp Hundstuga

Stugby

Gekåsbyn erbjuder ett flertal stugor i sin stugby. Här finns boende för det stora sällskapet, tjejgänget, boende med husdjur, campingstuga med enklare standard, fyrbäddslägenhet eller parhus, den perfekta stugan för tonårsfamiljen eller om ni är två par. Ja kort sagt, välj vad som passar dig och ditt sällskap bäst! För att boka en handikappsanpassad stuga ring 0346-375 01.

Multihuset för konferens och fest

Multihuset är perfekt för er som åker många tillsammans på semester till Ullared. Huset består av fyra åttabäddsstugor samt en större fest-och konferenslokal med bord och stolar. Sammanlagt finns det i huset 32 bäddar, åtta toaletter med dusch och fyra fullt utrustade kök med diskmaskin, kyl, frys, spis, ugn, mikro och kaffe-bryggare. Här finns också dammsugare, täcken samt kuddar, hörnsoffor och TV-apparater. Varje stuga har en egen altan med bord och stolar. Husdjur och rökning ej tillåtet. Det ingår en parkeringsplats till din stuga.

Vill ni hyra en lokal i samband med övernattning för att konferera, laga mat tillsammans eller umgås är detta ett bra val. Storstugan har plats för upp till 90 personer.

Priser - Året runt

32 bäddar9 900kr /natt

Kombistugan 74 m²

Kombistugan är en populär stuga med egen altan samt två toaletter och duschar. Stugan är utrustad med diskmaskin, kyl, frys, ugn, spis, mikro, kaffebryggare, porslin, stek- och kokutrustning, dammsugare, täcke samt kuddar och i allrummet finns en hörnsoffa, TV och ett rejält matbord. Det finns åtta bäddar uppdelade i fyra sovrum varav två rum med två enkelsängar och två med våningssängar. Husdjur och rökning ej tillåtet. Det ingår två parkeringsplatser till din stuga.

Priser - Mellansäsong

Vardagar - 8 bäddar1 395kr /natt

Helg - 8 bäddar1 595kr /natt

Priser - Högsäsong v. 25 - 34

Alla dagar - 8 bäddar1 695kr /natt

Blockstugan 30 m²

Blockstugan passar perfekt för den större familjen eller vännerna. Stugan är rymlig och har plats för sammanlagt sex personer: två personer i en våningssäng, två i dagbädd och två uppe i mysigt loft, täcke och kuddar finns. Det finns också ett rymligt kaklat badrum med dusch och toalett, allrum och TV. Dessutom finns här ett minikök med kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, porslin, stek- och kokutrustning samt en väl tilltagen uteplats. Husdjur och rökning ej tillåtet. Det ingår en parkeringsplats till din stuga.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

6 bäddar795kr /natt

Helg

6 bäddar895kr /natt

Priser - Högsäsong v. 25 - 34

Alla dagar

6 bäddar995kr /natt

Timmerstugan, 17-27 m²

Timmerstugan är en stuga för fyra eller sex personer. Interiören skiljer sig mellan 4 och 6 bäddar. Stugan har TV, dusch och toalett, kokplatta, kylskåp, porslin, stek- och kok utrustning, kaffebryggare, täcke och kuddar, samt en väl tilltagen uteplats. Bäddarna är fördelade på dagbädd, våningssäng eller i vissa stugor resårmadrass på ett mysigt loft. Det ingår en parkeringsplats till din stuga. I timmerstugorna är rökning inte tillåtet. Timmerstugan bokas via telefon.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

6 bäddar795:-/natt

4 bäddar595:-/natt

Helg

6 bäddar895:-/natt

4 bäddar695:-/natt

Priser - Högsäsong v 25-34

Alla dagar

6 bäddar995:-/natt

4 bäddar755:-/natt

Kompaktstugan, 20 m²

I stugan finns det plats för fem personer. I allrummet finns en våningssäng med tre bäddar. Ett sovrum med våningssäng. Stugan är försedd med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, porslin, kaffebryggare, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar. Det finns en liten altan under tak med utemöbler. Det ingår en parkeringsplats till din stuga. I Kompaktstugan är det tillåtet med husdjur, men inte rökning.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

5 bäddar695:-/natt

Helg

5 bäddar755:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 25-34

Alla dagar

5 bäddar795:-/natt

Parhuset, 2×12 m²

Parhuset är ett perfekt boende för tonårsfamiljen eller om ni är två par som reser tillsammans. Båda delar av huset är försett med eget kök med kokplatta, kylskåp, porslin, stek-och kokutrustning, kaffebryggare, TV, täcke, kuddar och bäddsoffa för två personer. Dusch och toalett delas med grannen som hyr andra halvan av huset. Det ingår en parkeringsplats till din stuga. Husdjur och rökning ej tillåtet. Obs! Ni behöver boka två delar i parhuset för att kunna utnyttja hela huset med 4 bäddar.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

2 bäddar575:-/natt

Helg

2 bäddar595:-/natt

Priser - Högsäsong, vecka 25-34

Alla dagar

2 bäddar655:-/natt

Campingstugan, 12 m²

Campingstugan är en mysig stuga för fyra personer med enklare standard. Stugan är försedd med våningssängar, kokplatta, kylskåp, porslin, stek- och kokutrustning, kaffebryggare, täcke och kuddar. Det finns inte vatten eller avlopp indraget, men servicehuset finns nära till hands. Det ingår en parkeringsplats till din stuga. Husdjur tillåtet, men ej rökning.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

4 bäddar450:-/natt

Helg

4 bäddar495:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 25-34

Alla dagar

4 bäddar545:-/natt

Lägenhet, 30-40 m²

Fyrbäddslägenheten är ett bra boende med alla nödvändiga faciliteter så som rymlig dusch och toalett, ett välutrustat kök med porslin, stek- och kokutrustning, kyl och frys, spis med ugn, kaffebryggare samt täcke och kuddar. I allrummet finns en bäddsoffa för två samt TV och sovrummet har två enkelsängar. Till lägenheten finns en egen uteplats och en stor gemensam gräsmatta. Det ingår en parkeringsplats till din lägenhet. Husdjur och rökning ej tillåtet. 2 av 5 lägenheter är handikappvänliga, för mer information om dem eller bokning är ni varmt välkommen att ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0346-37501.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

4 bäddar695:-/natt

Helg

4 bäddar795:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 25-34

Alla dagar

4 bäddar875:-/natt

Radstuga, 28 m²

Radstugan har plats för fyra personer. I allrummet finns en bäddsoffa för två personer och sovrummet har två enkelsängar. På framsidan finns en uteplats. Stugan är också försedd med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, micro, porslin, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar. Det ingår en parkeringsplats till din stuga. Husdjur och rökning ej tillåtet. 3st Radstugor är handikappanpassade, för mer information om dem eller bokning är ni varmt välkommen att ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0346-37501.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

4 bäddar695:-/natt

Helg

4 bäddar755:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 25-34

Alla dagar

4 bäddar795:-/natt

Ullaredstugan

Ullaredsstuga, 20m²

Ullaredsstugan är en stuga anpassad för er som är fyra i familjen. I allrummet finns en bäddsoffa för två och sovrummet har en våningssäng för två personer. På framsidan finns även en liten altan under tak med utemöbler. Stugan är försedd med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, porslin, kaffebryggare, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar. Husdjur och rökning ej tillåtet. Det ingår en parkeringsplats till din stuga.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

4 bäddar595:-/natt

Helg

4 bäddar675:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 25-34

Alla dagar

4 bäddar755:-/natt

stugby_hundstuga_794x400

Hundstugan, 20 m²

I hundstugan är våra husdjur välkomna. Hundstugan är en stuga anpassad för er som är fyra i familjen. I allrummet finns en bäddsoffa för två och sovrummet har en våningssäng för två personer. På framsidan finns även en liten altan under tak med utemöbler. Stugan är försedd med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, porslin, kaffebryggare, stek- och kokutrustning, TV, täcke och kuddar. I hundstugorna är husdjur tillåtet, men ej rökning. Det ingår en parkeringsplats till din stuga.

Priser - Mellansäsong

Vardagar

4 bäddar595:-/natt

Helg

4 bäddar675:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 25-34

Alla dagar

4 bäddar755:-/natt

Skogslänga, 34-42m²

Lägenheterna är klara för uthyrning från den 18 maj 2018. Skogslängan är en lägenhet med hotellstandard. Vi tar hand om städningen på avresedagen och färdiga frukostpaket väntar i Campingbutiken för avhämtning på morgonen. De finns två olika typer av lägenheter, en med 4 bäddar och en med 6 bäddar. I allrummet finns en bäddsoffa för två personer och sovrummet har två enkelsängar. Lägenheten för 6 personer har ett sovrum till med en våningssäng. Samtliga sängar är bäddade för antal bokade personer vid ankomst. Lägenheterna är försedda med dusch, toalett, kokplatta, kylskåp, kaffebryggare, micro, porslin, stek- och kokutrustning, TV samt täcke, kuddar, handdukar och sängkläder. Det finns en liten altan och reserverad parkeringsplats för ett fordon i anslutning till lägenheten. Husdjur och rökning ej tillåtet.
6st Skogslängor är handikappanpassade, för mer information om dem eller bokning är ni varmt välkommen att ringa vår bokningsavdelning på telefonnummer 0346-37501.
Priset baseras på antal bokade personer samt storlek på lägenheten.

Priser - Mellansäson

Vardagar895 - 1395:-/natt

Helg995 - 1495:-/natt

Priser - Högsäsong vecka 24-35

Alla dagar995 - 1495:-/natt