breadcrumb
BoendetyperHotell

Hotell

Gekås hotell ligger endast 50 m från varuhuset! Här erbjuder vi 112 rum, frukostmatsal, och konferensmöjligheter för upp till 130 personer. Bo bekvämt med närhet till shopping, aktiviteter, skog och natur. För att boka handikappsanpassat rum, ring 0346-375 01.

Om Hotellet
Hotellrummen är ca 25 kvadratmeter stora, med 2-4 bäddar. I rummen finns det gott om plats för såväl umgänge som shoppingkassar. Här kan man till exempel prova sina shoppingfynd framför den stora spegeln, eller sitta ner och vila benen efter en lång shoppingdag. Det finns även tv, köksskåp med diskho och möjlighet att fixa kaffe och duka för fika. Badrum med toalett och dusch.
Alla rum har två enkelsängar och de rum med plats upp till fyra personer har en nedfällbar våningssäng.
Husdjur är ej tillåtna på Hotellet.

I den ljusa, mysiga lobbyn finns det gott om utrymme att slå sig ner och äta sin frukost, samlas för grupparbete på konferensen eller lite mingel framåt kvällen. Vi kallar det Vardagsrummet. Känn dig som hemma!

Upplev Gekås fantastiska hotell
Hotellrum 25 m²

Priser - *Prisexempel Högsäsong

1 person1100kr

2 personer1160kr

3 personer1570kr

4 personer1630kr

* Priserna för Hotellet baseras efter säsong. För att se rätt pris för de datum ni önskar boka gå in på ”boka”.

 

Barn under 2år bor gratis.

I priset ingår städning, sänglinne, handduk och  frukostbuffé.

Priserna gäller för 2018. Vi reserverar oss för prisändringar.

In- & Utcheckning

Varmt välkomna att checka in direkt vid receptionen på Hotellet. Hotellrum samt parkering finns tillgängligt efter kl. 15:00 men önskas tillträde tidigare, så vänligen kontakta oss på ankomstdagen.

Utcheckning i Hotellets reception innan kl 11.00 på avresedagen.

Frukostbuffé
Frukostbuffén innehåller frallor, flera sorters pålägg, yoghurt, filmjölk, flingor, ägg, juice, kaffe och te. Pris: 60 kr/person. Frukostbuffén serveras söndag till fredag 07.00-10.00 lördag 06.00-10.00.

Parkering
Vill du parkera inomhus finns det 60 platser i hotellets garage som kostar
50 kr/natt, det finns även reserverade platser på Gekås parkering som är gratis.

Tillgänglighet
6 av rummen är anpassade för gäster med funktionsnedsättning.

Green Key
På Hotellet strävar vi ständigt efter att minska vår miljöpåverkan och förbättra vårt sociala ansvarstagande. I oktober 2016 tilldelades Hotellet i Ullared miljömärkningen Green Key, vilket bland annat innebär att vi använder miljöanpassade rengöringsprodukter som är skonsamma för dig och miljön, minimerar vattenförbrukningen genom snålspolande kranar och toaletter samt vattensnåla disk- och tvättmaskiner och att vi arbetar för att minska energiförbrukningen genom effektiva uppvärmnings- och ventilationssystem samt LED-lampor som ljuskällor.

Läs mer om Green Key