breadcrumb
BoendetyperCamping
  • Camping på Ullared

Camping

Upplev Gekås camping. Ta med dig husvagnen eller husbilen och stanna för ett stopp i Gekåsbyn. Våra campingplatser är upp till 100 kvm stora och har plats för både bil och förtält. På vår camping hittar du även plats för det lilla tältet, vackert belägen intill skogen. Servicehusen är välutrustade och ligger strategiskt placerade runt om på campingen. Campingplatserna har eluttag på 10 amp och EU-koppling.

Upplev gekås camping Förtält på Gekås camping

Buy camping card

Husvagns- och husbilsplats

Gekås camping för husvagnar och husbilar har över 300 platser och är naturskönt belägen strax söder om varuhuset. Antalet platser kan variera beroende på hur stora ekipage som kommer in och därför är det viktigt att ni anger längden på ert fordon när ni bokar en plats på vår camping. Alla platser har tillgång till el och har nära till moderna servicehus med alla faciliteter som kök, duschar och toaletter samt tvättmöjligheter. Ett av våra servicehus har även hunddusch.

Som gäst på vår camping bokar du ett speciellt område; 100 området, 200 området eller 300 området (vilka områden det gäller specificeras i bokningsflödet när ni bokar). 300 området ligger längst bort från varuhuset och all shopping, men närmre naturen, fina promenadstråk och lugnet. Många gäster upplever 300 området som en perfekt plats om man till exempel har med sig hunden.

Utcheckning sker klockan 15.00 samma dag, så ni hinner in i varuhuset och handla det sista eller bara ta det lugnt innan avfärd, därför kan vi garantera incheckning 15.00, men självklart får ni tillgång till er plats om den blivit ledig innan 15.00!

Priser - Mellansäsong

Husvagns- och husbilsplats med el220:-/dygn

XL-plats för husbuss320:-/dygn

Priser - Högsäsong v 25-34

Husvagns- och husbilsplats med el240:-/dygn

XL-plats för husbuss340:-/dygn

Tältplats på Gekåsbyn camping Upplev gekås med cyklar
Tältplats

Slå läger mellan berg, skog, ängar och vattendrag! Gekås camping erbjuder över 20 tältplatser. Alla tältplatser på vår camping har plats för en bil och nära till något av våra servicehus. 6 tältplatser har även tillgång till el.

Priser - Mellansäsong

Tältplats utan el160:-/dygn

Priser - Högsäsong v 25-34

Tältplats utan el200:-/dygn