För danska besökare

Gekås Ullared är Europas största varuhus med över 40.000 kvadratmeter shopping-yta fyllt med allt inom mode, hem & inredning, sport & fritid, leksaker, baby & barn, kosmetika, livsmedel, etc.
Utöver shopping i det stora gula varuhuset så erbjuder destinationen flertalet intill-liggande boenden så som hotell, stugby och camping, bad & bastuanläggning, naturnära aktiviteter, 6 olika restauranger och en omfattande butiksnäring omkring varuhuset. Här kan du handla allt och lite till som ryms i en bil.

Vad erbjuds i Ullared?

Gekås Ullared är synonymt med lågpris. Allt vi säljer vare sig det är schampo, blöjor, underkläder, lego, porslin, mat, växter, elektronik eller övernattningar i Gekåsbyn så lovar vi att vi gjort vårt yttersta för att erbjuda absolut bästa tänkbara priser. Dessutom, tack vare en väldigt stark dansk valuta har ni nu chansen att göra ännu större besparingar genom en shopping tur till Ullared.

Med nästan 5 miljoner besökare varje år är vi Sveriges i särklass största besöksmål där upplevelsen av destination Ullared är värt lika mycket som själva shoppingen. Gör en utflykt till de svenska skogarna, grabba tag i en av våra 9.000 kundvagnar och börja shoppa!

Få inspiration & erbjudanden via e-post