breadcrumb
Flyg till Ullared

Flyg till Ullared

Med flyg tar du dig snabbt och enkelt till Gekås Ullared, utvilad och laddad för ett shoppingäventyr utöver det vanliga! Nu är det enklare att ta sig till Gekås Ullared för dig som bor en bit bort men ändå vill uppleva shoppingyran i Ullared.

Shoppa, bo och umgås
Shopping och avkoppling innan jul! I Ullared finns allt på julens önskelista samlat på ett ställe. Passa på att göra dina julklappsinköp, vila och unna dig lite lyx med hotellövernattning, en bit mat och tid att umgås. Vår tanke med en flygresa till oss är att du ska få god tid för shopping och samtidigt känna att du kan koppla av och njuta av resan. Givetvis till Gekås-priser, enkelt och smidigt och med god service. Vi hoppas att det ska bli en resa att minnas med kul möten, utlottning av presentkort, goodiebags och kanske ett och annat fyndtips från trevliga medresenärer.

Ullaredsflyget
Ullaredsflyget hade premiär år 2014 med ett helt nytt koncept som tog Norrland närmare Ullared. Turerna från Skellefteå till Ullared blev en stor succé och biljetterna gick åt på under fyra timmar. År 2015 lyfte Ullaredsflyget för första gången från Norge. Premiärturen från Stavanger sålde snabbt slut och extrainsatt flyg sattes in. Just nu har vi inget Ullaredsflyg igång men håll utkik framöver!

Vill du flyga till Ullared?
Till Ullared är närmsta flygplatserna Halmstad flygplats samt Landvetter flygplats. Därifrån kan du enkelt hyra bil eller kolla in vilka bussarrangörer som kör från respektive ort.