breadcrumb
Besöksinfo

Besöksinfo

Ett besök hos oss i Ullared är ett shoppingäventyr utöver det vanliga. Oavsett om du kommer över dagen eller stannar och bor över har vi sammanställt lite bra att veta inför ditt besök. Här kan du läsa om alltifrån öppettider till var du parkerar, gör dina ärenden på Apoteket, härligt ställe för hunden och möjlighet att beställa en flaska vin på ICA till kvällen m.m. Välkommen till Gekås Ullared!

Områdeskarta
Klicka upp karta för att se hela området över Gekås Ullared. Områdeskarta Gekås Ullared >>

Kundvagnar
Kundvagnar finns inte inne i varuhuset utan endast på parkeringen. Se till att ha pollett, eller tiokronors mynt till hands. Kundvagnspollett får du i kundtjänst eller hos utgångsvakten.

Alla våra kundvagnar är försedda med märkning med färg och nummer på handtaget. Lägg din kundvagns nummer på minnet så råkar du inte ta fel vagn i shoppingvimlet. Du kan även märka din vagn med ett färgglatt snöre eller något annat kännetecken för att undvika att någon tar fel vagn. Behöver du kundvagn med babysits eller rullstolsanpassad kundvagn kan du be personalen i Kundtjänst eller Securitasvakterna vid in- eller utgången om hjälp.

Fri WiFi
På Gekås Ullared kan du surfa fritt överallt! Oavsett om du befinner dig i varuhuset, på Hotellet, Motellet, campingen eller i stugbyn. Givetvis är det fri surf i Leklandet eller när du kopplar av från shoppingen för att äta eller fika i Restaurangen, Sportbaren, Salladsbaren eller Kaffebaren. Anslut till Destination Ullared, inga inloggningsuppgifter behövs.

Toaletter
Du hittar toaletter på vår parkering och utanför varuhusentrén. Det finns även toaletter vid kundtjänst och utanför kassalinjen och vid Sportbaren, samt på Barnavdelningen och på Plan 3 och 4. Handikapptoaletter (varav två stycken med taklyft) och skötrum finns på flera ställen runt om i varuhuset. Handikapptoalett med lift finns vid Kundtjänst och på Plan 4, nyckel till handenhet och sele hämtas i kundtjänst eller i Kaffebaren. Vid varuhusets utgång finns en handikapptoalett med avspolningsmöjligheter.

Se vår varuhuskarta här

Laddskåp för mobiler
I anslutning till Leklandet och på Plan 3, vid trapporna har laddskåp för mobiler satts upp. Här har du möjlighet att i ett låst skåp ladda din mobil under tiden du äter, leker eller shoppar.

besoksinfo_kundvagnar

Kundvagnsparkering
På Plan 2 har vi en stor kundvagnsparkering där du kan lämna din vagn om du t ex tar en paus på Plan 3. Med hjälp av färger och siffror hittar du enkelt din kundvagn igen.

Betalning
I kassorna accepteras följande valutor: SEK, DKK, NOK och EURO. Följande betalkort gäller i varuhuset:

bankkort_420_copy

Vi kan även erbjuda vårt eget MasterCard – Shoppingkortet >>

Behöver du ta ut pengar så hittar du bankomater i nära anslutning till varuhuset. En utanför ingången och en på Gallerian på väg mot parkeringen. Vi begränsar oss till att ta emot maximalt 25 stycken mynt per köp i Gekås samtliga kassor. Detta för att undvika köer, tekniska problem och för att måna om arbetsmiljön.

Myntväxlare
Från 1 mars 2017 tas myntväxlaren vid Kundtjänst ur bruk.
Det gör vi som en säkerhetsåtgård då vi inte längre har möjlighet att hantera så stora volymer med mynt. Vi begränsar oss till att ta emot maximalt 25 stycken mynt per köp i Gekås samtliga kassor. Detta för att undvika köer, tekniska problem och för att måna om arbetsmiljön.

Receptfria läkemedel
Vanliga receptfria läkemedel, som värktabletter, nässpray och sluta-röka-produkter finns att köpa i Spelbutiken utanför kassalinjen. Söker du ett bredare utbud finns det ett apotek på Danska vägen 1 i Ullared.

Tanka biogas i Ullared
Kör du biogasbil? Då kan du passa på att tanka när du besöker Ullared! Du hittar tankstationen vid infarten från Falkenberg, på Falkenbergsvägen 21.
Läs mer om vårt miljöarbete >>

besoksinfo_elbil

Ladda din elbil
Varje stolpe har två uttag av Typ 2 (16-32A230V, 3,7–7,4 kW). Laddningen är helt kostnadsfri för våra kunder. Tänk på att ta med egen laddkabel.
Läs mer om parkering och laddplatser >>

Lämna in dina el-produkter
Från och med den 1 oktober har du möjlighet att lämna dina trasiga elektriska och elektroniska produkter till oss i samband med att du köper en ny, motsvarande vara hos oss.

Lämna in din trasiga el-produkt hos oss i Varubyte innan man handlar.
Du kan även fortsättningsvis lämna uttjänt elektronik på kommunens insamlingsplatser. Du hittar närmaste Återvinningscentral på din kommuns hemsida eller via www.sopor.nu. Bra för dig och bra för miljön! Läs mer om producentansvar och hur elektroniska produkter återvinns på El-kretsen.se.

Hjärtstartare
Totalt finns det 6 hjärtstartare på Gekås Ullared. Dessa är utplacerade geografiskt över hela vår anläggning. Se lista på platser där du hittar hjärtstartare nedan.

Vi har årligen ca 4,8 miljoner besökare hos oss på Gekås Ullared. Därför är det en trygghet att veta att vi har hjärtstartare på plats ifall olyckan skulle vara framme.

Här hittar du hjärtstartare:
– Varuhusets kundutgång, vid vaktdisken.
– Hotellet, receptionen.
– Gekåsbyn utomhus vid personalbyggnad
– Varuhusets restaurang på Plan 3
– Receptionen
– Securitas rondbil som åker på alla larm. (Dygnet runt)

Alla ska kunna använda hjärtstartarna i händelse av hjärtstopp. Vår utbildade organisation vid sjukdom/olycksfall finns alltid på företaget dygnet runt, årets alla dagar. Telefon 0346-37557.

Boka boende
Boka boende 

Telefontider för bemannad boendebokning

Systembolaget
ICA Supermarket är ombud för Systembolaget i Ullared.
Du kan göra dina dryckesbeställningar på www.systembolaget.se till detta ombud. Tjänsten är tillgänglig dygnet runt och du får ett sms eller mejl när din beställning finns att hämta hos ombudet.
Adress: Varbergsvägen 6 c/o ICA Supermarket, 311 60 Ullared
Tel:0346-300 03