Bada & Grilla

Efter en händelserik shoppingdag kan det var skönt att varva ner med ett utomhusbad i någon av våra badtunnor, eller varför inte grilla över öppen eld i grillstugan. Spa-området ligger i Gekåsbyn vid foten av skidbacken.

Badtunnor

I vår stugby erbjuder vi åtta vedeldade badtunnor och två kalla badtunnor. Varje tunna rymmer max åtta personer. Omklädningsrum finns på området inom bekvämt avstånd.

Badtunna: 600 kronor för 1 timme. Öppet kl. 18.00 – 23.00 (starttid kl. 19.00 eller 20.00)

Bokas direkt vid bokningstillfället eller via gekasbyn@gekas.se.

 

Nyhet från 1 juni 2020 – Gekåsbyns Bad & Bastu

Våra badtunnor vid foten av skidbacken är bokningsbara fram till och med 31 maj. Därefter välkomnar vi er att boka vår helt nya bad & bastuanläggning. Den nya anläggningen erbjuder 12 vedeldade badtunnor i direkt anslutning till både omklädningsrum och bastu.

De nya badtunnorna reserveras direkt vid bokningstillfället eller via gekasbyn@gekas.se.

Välkomna till Gekåsbyns Bad & Bastu!

 

Grillplats

För dig som vill hyra grillplats finns det en trevlig grillstuga där du kan tillaga din medhavda favoritmat över öppen eld och njuta den på mjuka renfällar. Grillstugan hyrs per kväll.

Grillstugan: 400 kronor för en kväll

Då vi bygger om i Gekåsbyn kommer Grillstugan tas ur bruk från 1 maj 2020. Vi hänvisar därefter grillning till någon av Gekåsbyns allmänna grillplatser vid infarten till campingen eller kring Musasjön. Man kan även ta med egen grill. Grillar ska användas på ett underlag av grus eller asfalt och utan räckhåll från något brännbart.