Kaffebaren

Slå dig ner i Kaffebaren och njut av en god fika! Här hittar du varma och kalla drycker, bakverk och matiga alternativ. Här hittar du även veganska, gluten- och laktosfria alternativ. Välkommen upp till plan 3!

Kaffebaren

Välkommen till Kaffebaren på plan 3! Här kan du ta en paus från shoppingvimlet och tanka ny energi. På menyn har vi massor av matiga alternativ, från bakpotatis, paj och kycklingspett till sallader, smörgåsar och räktallrik. Och självklart barnens favorit – Pannkakor!

I Kaffebaren kan du också njuta av en god fika. Vi har en bred meny med varma och kalla drycker, bakverk och frukt. Det finns självklart också veganska, gluten- och laktosfria alternativ. Priserna på våra maträtter är inklusive dryck.

Kaffebaren är en kontantfri restaurang, det går bra att betala med kort eller Swish.

Beställ med mobilen

Nu kan du beställa maträtter, varma och kalla drycker och utvalda favoriter direkt med mobilen. Så slå dig ner vid ett bord, välj bland utbudet och beställ och betala i mobilen. Du får ett meddelande när det är klart att hämta.

Frukosterbjudande

Starta dagen med ett stärkande frukostpaket från Kaffebaren. Välj mellan lilla, mellan och stora paketet, från 37 kr. Serveras varje dag fram till kl. 10.

Jubileumsbakelse

Kalas betyder tårta! I Restaurangen och Kaffebaren serveras vår jubileumsbakelse med kaffe för endast 29 kr. Bakelsen är en grädd- och marsipandröm med lager av grädde och hallonfyllning på saftig sockerkaka. 

VÅRA MATSTÄLLEN