Årets stora trendaccessoar

Väskor

Den kära 90-talsaccessoaren är tillbaka, magväskan är hetare än någonsin. Bär den runt midjan eller snett över bröstet, med jeans och t-shirt eller till klänningen. Oavsett hur du matchar den kommer du vara riktigt trendig och snygg. På väskavdelningen har vi fått in flera varianter i sommarens mest populära färger. Skynda att fynda en innan de tar slut.

Kommentarer (4)

 1. E says:

  Hej!

  Jag undrar om ni har passfodral i från t.ex Ideal of Sweden i varuhuset?

  Stort tack på förhand.

  Den 23 juli, 2019 kl. 09:48 | Svara
 2. Pretty Home Blog - INREDNINGS- & LIVSSTILSBLOGG says:

  Helt underbara väskor. Jag var själv på Gekås i går och handlade lite och jag har just börjat lägga ut blogginlägg om detta på min blogg. Gå in och titta om ni är intresserade på http://www.prettyhomeblog.se
  //Berith

  Den 23 juli, 2019 kl. 10:51 | Svara
 3. Lina says:

  Npgon som vet vad den gula och rosa magväskan kostar?

  Den 23 juli, 2019 kl. 18:27 | Svara
  • Ingrid says:

   109kr, men åh vad besviken jag blev när jag kom hem och skulle testa den. Remmen är så kort,jag som hade tänkt ha den över bröstet.

   Den 28 juli, 2019 kl. 15:35 | Svara

Lämna ett svar