Förmåner

Som anställd på Gekås Ullared får du en rad förmåner att ta del av.

Personalrestaurang

I Gekås egen personalrestaurang kan våra medarbetare varje dag köpa frukost, lunch, fika och kvällsmål till förmånliga priser. Utbudet är ett komplement till medhavd mat. Vi vill erbjuda alternativ i form varierad husmanskost som lagas från grunden och attraherar majoriteten av våra medarbetare. Med en kötträtt, en fiskrätt och en vegetarisk rätt på menyn varje dag kan de flesta hitta en måltid som passar.

Personalköp

Som anställd på Gekås får du upp till 10 % rabatt på de flesta produkter som du handlar i Varuhuset eller hos butikerna i Gallerian.

Friskvård

Aktivitetscenter

Som anställd på Gekås har du förmånen att träna helt gratis och bäst av allt i direkt anslutning till ditt arbete i aktivitetscentret. All träning sker på utstämplad tid. Här finns både gym, spinningsal och lokal för gruppträning. I omklädningsrummen finns en oas med bastu och relax.

Bonus

För att motivera och inspirera våra medarbetare att jobba smart och effektivt har Gekås Ullared ett bonussystem. Det finns vissa förutsättningar som skall uppnås för att bonus kan betalas ut. Bonusutdelning sker en gång per år om målen uppnåtts.

Gekåsskolan

I Gekåsskolan har vi samlat våra interna utbildningar för våra medarbetare.

Aktiviteter och tävlingar

Som anställd har du möjlighet att delta i dragningar av biljetter till olika idrottsmatcher och andra evenemang under året.