Ullaredsflyget 2016

Med flyg tar du dig snabbt och enkelt till Gekås Ullared, utvilad och laddad för ett shoppingäventyr utöver det vanliga!

Nu är det enklare att ta sig till Gekås Ullared för dig som bor en bit bort men ändå vill uppleva shoppingyran i Ullared.

Shoppa, bo och umgås

Shopping och avkoppling innan jul! I Ullared finns allt på julens önskelista samlat på ett ställe. Passa på att göra dina julklappsinköp, vila och unna dig lite lyx med hotellövernattning, en bit mat och tid att umgås. Vår tanke med en flygresa till oss är att du ska få god tid för shopping och samtidigt känna att du kan koppla av och njuta av resan. Givetvis till Gekås-priser, enkelt och smidigt och med god service. Vi hoppas att det ska bli en resa att minnas med kul möten, utlottning av presentkort, goodiebags och kanske ett och annat fyndtips från trevliga medresenärer.

Flygresor till Ullared
Ullaredsflyget hade premiär förra året med ett helt nytt koncept som tog Norrland närmare Ullared. Turerna från Skellefteå via Jönköping till Ullared blev en stor succé och biljetterna gick åt på under fyra timmar. Ullaredsflyget 2014 >>

Avreseorter för 2016 är inte klara än...

men håll utkik för mer info.


Avreseorter 2015

 
Bergen 19 okt   
Trondheim 21 okt   
Stockholm/Bromma 9  nov  
Stockholm/Bromma 10 nov
Stockholm/Bromma 11 nov
Stavanger 16 och 18 nov  
 

 

Lese i norsk >>


Norges största nättidning Verdens Gang uppmärksammar Ullaredsflyget.
VG 14/7 2015 >>
Ullaredsflyget Stockholm 197