Ullaredsflyget 2016

Med flyg tar du dig snabbt och enkelt till Gekås Ullared, utvilad och laddad för ett shoppingäventyr utöver det vanliga!

Nu är det enklare att ta sig till Gekås Ullared för dig som bor en bit bort men ändå vill uppleva shoppingyran i Ullared.

Shoppa, bo och umgås

Shopping och avkoppling innan jul! I Ullared finns allt på julens önskelista samlat på ett ställe. Passa på att göra dina julklappsinköp, vila och unna dig lite lyx med övernattning, en bit mat och tid att umgås. Vår tanke med en flygresa till oss är att du ska få god tid för shopping och samtidigt känna att du kan koppla av och njuta av resan. Givetvis till Gekås-priser, enkelt och smidigt och med god service. Vi hoppas att det ska bli en resa att minnas med kul möten, utlottning av presentkort, goodiebags och kanske ett och annat fyndtips från trevliga medresenärer.

Flygresor till Ullared
Ullaredsflyget hade premiär år 2014 med ett helt nytt koncept som tog Norrland närmare Ullared. Turerna från Skellefteå till Ullared blev en stor succé och biljetterna gick åt på under fyra timmar. Ullaredsflyget 2014 >>
År 2015 lyfte Ullaredsflyget för första gången från Norge. Premiärturen från Stavanger sålde snabbt slut och extrainsatt flyg sattes in. Läs mer om Ullaredsflyget från Norge 2015 >>
 

Avreseorter 2016...

Stavanger 25 oktober
Läs mer och boka >>
Konsert i Ullared med norska bandet Plumbo är inställt! 


Luleå 8 november - inställt

Läs mer och boka >>


Umeå 9 november - inställt

Läs mer och boka >>

 

Ullaredsflyget Stockholm 197