Öppettider
Mån - Fre
Lördag
Söndag
08.00 - 20.00
07.00 - 20.00
08.00 - 20.00

Ingen kö

Genvägar

Telefon:
0346 ­- 375 00
Mail:
kundservice@gekas.seUllaredsflyget 1 
Högerspalt knappar presentkort 1


 

 

 

@gekasullared på Instagram

 

Följ oss på instagram >>

Hör av dig till oss!

"Ulla", "Shoppa smart" och "Destination Ullared" är tidningar som produceras av Gekås AB.

Redaktion

Du som vill komma i kontakt med redaktionen, hör av dig till Marknadsavdelningen, katarina.l@gekas.se
 

Annonsera i Ulla

Ulla är Gekås AB:s kundtidning som kommer ut två gånger om året och når ut till 150.000 läsare per nummer. I tidningen speglas främst Gekås Ullared som shoppingdestination. Läsaren ges tips och inspiration inför shoppingen och även bakom-kulisserna-reportage och nyheter från verksamheten.

Tidningen skickas direkt till alla kortkunder, det vill säga kunder som har företagets eget Mastercard Shoppingkortet eller Ullaredkortet. Övriga tidningar delas ut i varuhuset och i Gekåsbyn, företagets camping, stugby och hotell.

Kortinnehavare är primärt kvinnor i åldersgruppen 25-34 år (32 %) eller 45-64 år (41 %) som kommer från södra eller västra Sverige. Gekås kundundersökningar visar att 63 % av varuhusets kunder är kvinnor.

Är du intresserad av att annonsera i Ulla? Kontakta Mediakraft på 08-23 45 30 eller info@mediakraft.se, www.mediakraft.se


Ladda gärna ner vår pdf med information för annonsörer.
Filen kan du hämta här>>

Riktlinjer för användande av Gekås Shoppingkort och Ullaredkort i externa annonser

För att skapa enhetlighet och undvika missförstånd finns det några saker du bör tänka på om du vill använda Gekås Shoppingkort och Ullaredkort i din annons:

Benämning: ”Gekås Shoppingkort och Ullaredkort” alternativt ”Shoppingkort och Ullaredkort”. Du kan också benämna ditt erbjudande som ett ”Korterbjudande”.

Bild: Godkänd bild av korten ska användas om det finns något erbjudande i annonsen kopplat till korten, för att skapa tydlighet och undvika missförstånd. Den får vara stående eller liggande och tillräckligt stor för att man ska kunna se och känna igen korten. Bilderna tillhandahålls av Mediakraft.

OBS! Gekås Ullareds logo får inte användas i extern annons utan vårt godkännande. Vi vill också gärna att du informerar oss om du skapar något nytt erbjudande till våra kortkunder som du markandsför i våra eller andra kanaler. Det är bra för oss att känna till.

Bilder som är godkända att använda erhålls av Mediakraft.

Har du frågor kring detta är du välkommen att kontakta marknadschef Lise Hellström, 0346-377 22