Ny säsong av Ullared

Upplagd av Helena Johansson den 13 juni 2012 i Tv-serie 5 Kommentarer
Har du någon gång drömt om att få vara med i tv? Nu har du din chans! I augusti och september kommer det spelas in en ny säsong av tv-serien Ullared och produktionsbolaget söker just nu medverkande. Läs mer HÄR om hur du ansöker. Lycka till!


Ullaredtvlogga530
Taggar: Array

Kommentarer

 • Molly 13 juni 2012

  Trodde inte det skulle bli en ny säsong, vad roligt! :)
  Fast jag skulle aldrig vilja vara med, inte ens skymta förbi i bakgrunden..Blir alltid lika rädd när jag ser filmteam på gekås när jag är där!

 • Åsa 14 juni 2012

  Jag kan inte förstå hur folk skulle vilja anmäla sig till att vara med... Så illa som Strix valt att visa upp folk. De hånar o förlöjligar alla som deltar.:(
  Det har blivit värre och värre för varje säsong dessutom. Folk ute i landet sitter och skrattar och hånar de medverkande.
  Lyssna bara på vad som sägs om "En stark resa"... Det är inte rättvist att Ola-Conny och Morgan ska målas ut till att vara dumma i huvudet och att Boris är trött och irriterad på sina anställda.
  Så illa som Strix framställt folk är ju inget roligt att se.
  Hoppas Boris slår näven i bordet riktigt ordentligt och kräver att folk behandlas anständigt och framställs positivt.

 • A 15 juni 2012

  Haha...aldrig i livet! Jag var på varuhuset en gång när de spelade in och jag liksom många andra bara vände om och gick åt ett annat håll när en kamera kom mot en. De letar bara efter orginal och sådana som vill synas i tv. Tänk på hur många "normala" som handlar i varuhuset. Vi vill inte synas utan bara ha en trevlig stund i varuhuset.

 • Alex 15 juni 2012

  Tycker det är superkul att en ny säsong spelas in! Jag och många andra kommer bli glada!

 • Anonym 24 juni 2012

  Är det bara under augusti och september som filmteamet är där? Om man kommer i juli eller oktober, slipper man vara med i tv då? (Nej, jag vill inte skymta förbi i bakgrunden.)

Lämna kommentar

Gäst 19 april 2014

Kontakta oss!

Maila oss gärna på
blogg@gekas.se

Bloggsök